Bejelentés


AnonimDROID


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Rövid leírás:
600 MHzes Qualcomm MSM7227 processzor (Többek között ez található az SE x10 miniben, LG Optimusban, HTC Legendben SE X8ban, stb.)
512 MB RAM / 512 MB ROM
3.5"-os kapacitív a kijelző, mely 480*800-as felbontású TFT.
3.2 MP-es AF-es kamerával bír.
Wifi, GPS, Bluetooth, Gyorsulásmérő, 3 tengelyű mágneses szenzor, fényérzékelő, közelségérzékelő.

Milyen kijelző van a telefonban TFT/OLED ?
A magyar T-Mobile által árult ZTE Blade, kizárólag TFT kijelzővel kerül forgalomba. OLEDes változat leginkább csak Angliában az Orange-nál kapható, illetve volt kapható mostanra ott is inkább TFT-s kapnak az emberek.
Mennyi RAM/ROM van a készülékben?
Minden ZTE Blade 512RAM illetve 512ROMmal hagyja el a gyártósorokat. Amelyiknél a Menü -> Feladatkezelő -> Errőforrás fül –nél nem 414 látható azt az eszközt frissítetni kell mivel szoftveresen korlátozva van. A frissítést bármely T-pontban garanciában elvégzik.

Pixelhiba?
Többen jelezték, hogy találkoztak pixelhibával. Sajnos jellemző hiba, sok készülék szenved tőle. Viszont többnyire nem is látszanak, illetve csak a fórumban wc-tesztként elhíresült módszerrel vehetők észre. Sok pixelhiba mentes készülék is van.
Mi az a „gradiens hiba”?
A kijelző valamely szürke árnyalatot kékesen jelenít meg. Szoftveres hibáról van szó. A probléma megoldása egy frissítés, melyet garanciában elvégeznek bármely T-pontban.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!